Over ons

Over Oogcontact bij Gerard

Oogcontact bij Gerard is uw opticien in de regio Groningen. Wij, Gerard en Gerda, nemen graag de tijd voor u als klant om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren met behulp van onze moderne apparatuur.
U kunt bij Oogcontact bij Gerard terecht voor advies voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen.

Wie is Gerard?

Na ruim 38 jaar in de optiekbranche, waarvan de laatste 15 jaar bij OMC-Hanzekliniek (het huidige Eyescan), is het nu voor mij het moment om mijn eigen ding te gaan doen. Lange tijd een eigen winkel willen starten maar nooit eerder de stap genomen. Maar wat is het leuk!  Gedegen opleiding en heel mooie apparatuur om mee te werken maakt het voor mij compleet

Mijn eigen ideeën nastreven – en de winkel inrichten, vormgeven en opbouwen. Juist omdat ik ‘bijna’ alles zelf heb verbouwd heeft onze winkel precies de juiste sfeer.

Natuurlijk passie voor brillen en contactlenzen maar jou als klant een goed en gelukkig gevoel geven. Dat is iets wat mij blij maakt. Daarnaast ben ik altijd bezig met en op zoek naar mooie brillen.

20240212-DSC06240
20240212-DSC06215

En wie is Gerda...

De wens was er altijd. Maar nu was het moment. Samen een optiekzaak op de juiste plek! De inkoop van de mooie kleinere merken, daar ligt onze focus op.  Stijlvol geëtaleerd in de winkel; het verlengstuk van onze woonkamer. Hierin voelen wij ons thuis en laten onze klanten graag thuis voelen.

Ons eerste oogcontact was als collega's bij het OMC Noord (het huidige Eye Scan).

Al 13  jaar vormen wij een goed team. Samen met onze kinderen, die allemaal hebben bijgedragen om onze droom waar te maken. Wij zijn trots op ons gezamenlijk avontuur.

Je bent heel erg welkom! De koffie wordt vers gezet.

Neem contact op

Neem contact op met Oogcontact bij Gerard voor meer informatie of het maken van een afspraak. Uiteraard bent u ook zonder afspraak van harte welkom in onze winkel.