Ultiem nauwkeurig zicht

Of u sinds kort of al jaren een bril draagt, u bent ongetwijfeld de term brilvoorschrift wel eens tegen gekomen. Uw brilvoorschrift is het resultaat van een oogmeting en stelt de opticien in staat om u gepaste brillenglazen aan te bieden om uw zicht te corrigeren.

Het gezichtsvermogen en de sterkte van uw brillenglazen worden gemeten in een meeteenheid die we “dioptrie” noemen. Al jaren worden de ogen gemeten op een kwart van een dioptrie (D). Het is u misschien opgevallen dat uw brilvoorschrift steeds eindigt op .25D, .50D, .75D of gewoon .00D.

Deze stappen van 0.25 dioptrie voldoen aan de huidige normen, maar beperken de nauwkeurigheid die corrigerende brillenglazen kunnen bieden en beperken daarom uw kijkervaring. Zozeer zelfs dat 95% van de bevolking een gevoeliger zicht heeft dan de standaard correctiestap van 0,25 dioptrie.*

Dit is de reden waarom Essilor AVA ™ – Advanced Vision Accuracy- heeft ontwikkeld, dé revolutie in nauwkeurig zicht.

ERVAAR DE REVOLUTIE IN KIJKPRECISIE

1. Een nauwkeurigere oogmeting voor een unieke kijkervaring

De opticien meet uw ogen met een precisie van 0.01 dioptrie.

2. Een revolutionaire oogmeting

Ervaar al tijdens het oogonderzoek wat de precisie van AVA-technologie voor uw ogen kan betekenen.

3. Ultieme nauwkeurigheid geïntegreerd in uw premium Essilor® brillenglazen

Voor optimale kijkprecisie, kijkcomfort en scherpte, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.

WELK VERSCHIL MAAKT AVA™ VOOR U?

  1. Een preciezer oogonderzoek dat resulteert in ultiem nauwkeurig zicht.
  2. Vergelijk tijdens de oogmeting de kijkervaring van een brillenglas met AVA en een brillenglas zonder AVA, zodat u in een realistische situatie direct ziet wat de precisie van AVA-technologie voor uw ogen kan betekenen.
  3. Optimale kijkprecisie en scherpte geïntegreerd in uw Essilor brillenglazen, zodat u elke dag kunt genieten van wat u graag doet.